„Kezdőlap” változatai közötti eltérés

Innen: KÉP súgó
(Általános leírások)
(Köszöntjük!)
6. sor: 6. sor:
 
<strong>Ön a Budapest Közút Zrt. KÉP szakrendszerének wiki oldalait böngészi.</strong>
 
<strong>Ön a Budapest Közút Zrt. KÉP szakrendszerének wiki oldalait böngészi.</strong>
  
 +
A fejlesztés célja az eddig papír alapon beadott - térinformatikai támogatás nélküli - a Budapest Közút Zrt.-hez beérkező kezelői hozzájárulások egy olyan korszerű térképes rendszerbe fűzése, ahol a felhasználók és ügyintézők munkája egyszerűsödik és gyorsul.
 +
Az alkalmazás alapja egy interaktív térkép, amely számos funkcióval rendelkezik, hogy segítse a tájékozódást, keresést a beadott kérvények között.
 +
A rendszer legnagyobb előnye, hogy egy helyen, kezelhetően lesznek áttekinthetőek a Budapest területén végzett közterületi építkezések, támogatva ezzel az összes közterületi építkezési projektbe bevont szereplőt. Íj módon egy-egy projekt életciklusa is követhető válik térképes alapon.
  
 
== Általános leírások ==
 
== Általános leírások ==

A lap 2018. április 20., 18:05-kori változata

Fájl:Kapulogo.png

Köszöntjük!

Ön a Budapest Közút Zrt. KÉP szakrendszerének wiki oldalait böngészi.

A fejlesztés célja az eddig papír alapon beadott - térinformatikai támogatás nélküli - a Budapest Közút Zrt.-hez beérkező kezelői hozzájárulások egy olyan korszerű térképes rendszerbe fűzése, ahol a felhasználók és ügyintézők munkája egyszerűsödik és gyorsul. Az alkalmazás alapja egy interaktív térkép, amely számos funkcióval rendelkezik, hogy segítse a tájékozódást, keresést a beadott kérvények között. A rendszer legnagyobb előnye, hogy egy helyen, kezelhetően lesznek áttekinthetőek a Budapest területén végzett közterületi építkezések, támogatva ezzel az összes közterületi építkezési projektbe bevont szereplőt. Íj módon egy-egy projekt életciklusa is követhető válik térképes alapon.

Általános leírások

Speciális, kérelmekhez köthető segédletek