Partner felvétele

Innen: KÉP súgó
A lap korábbi változatát látod, amilyen Kepadmin (vitalap | szerkesztései) 2024. április 2., 08:21-kor történt szerkesztése után volt. (Magánszemélyek)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)


Általános leírás

A partnerek azok a cégek, társasházak, vagy magánszemélyek, akiknek a nevében a regisztrált fiókkal kérelmeket lehet leadni. Ez azt jelenti, hogy a közmű- és üzemzavar bejelentések űrlapjait leszámítva, a kérelmező mezőben csak olyan cégeket, vagy magánszemélyeket lehet megadni, akik előzetesen a partnereim oldalon hozzá lettek adva a regisztrált fiókhoz.


Partner menu.png


Ha a menüsávban a Partnereim menüpontra kattintunk, akkor elérjük azt az oldalt, ahol a regisztrációnkhoz kapcsolhatunk cégeket, magánszemélyeket, illetve a már felvett partnereinket is láthatjuk az oldal vezérlőpultján.


Partner vezerlo.png


A főoldalon található vezérlőpulthoz hasonlóan itt is elérhetjük a különféle szűrőgombokat.

A nagyító ikonra kattintva szövegesen kereshetünk a partnerek között. Mellette a szűrőket kapcsolhatjuk ki, az oszlopokat szűrhetjük, illetve a táblázat megjelenítését módosíthatjuk.

Új partner felvétele

Új partner felvételéhez az Új Partner Hozzáadása gombra kell kattintani:


Partner uj.png


A gombra kattintva a Partner Rögzítése oldalra lépünk át. Itt a Típus választómenüre kattintva lehetőség van arra, hogy cégek és társasházak esetében az adószám, magánszemélyek esetében pedig alap adatok megadásával partnereket vegyünk fel a regisztrált fiókunkhoz.


Partner tipus.png


Kérelmet csak ezen partnerek nevében van lehetőség leadni, így mindenképpen regisztrálni kell legalább egyet.

Cégek, társasházak

Cégekre, illetve társasházakra az adószám alapján lehet keresni, azonban csak a Budapest Közút saját adatbázisában szereplők közül. Így ha esetleg a keresett cég nem jelenik meg, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot a KÉP Üzemeltetéssel a kep@budapestkozut.hu e-mail címen.


Partner ceg.png


Az adószám megadása után megjelenik a cég neve és a Mentés gombra kattintva már végeztünk is a partner felvételével.

Magánszemélyek

Amennyiben magánszemélyként, vagy saját nevében ad le kérelmet, úgy az alábbi ablak jelenik meg:


Partner magan.png


Az adatok automatikusan feltöltődnek a regisztrációkor már megadottakkal, de ezek módosítására van lehetőség, így más nevében is leadható kérelem az új felületen.

A telefonszámot +36körzetszám1234567 formátumban kell megadni, egyéb esetben a kérelmek leadása során hibaüzenet ugrik fel.

Adatvédelem

A Budapest Közút Zrt. adatvédelmi tájékoztatóját a következő oldalon érhetik el: https://www.budapestkozut.hu/adatkezelesi-tajekoztato-a-budapest-kozut-zrt-altal-uzemeltetett-kep-informatikai-rendszeren-keresztul-elerheto-szolgaltatasokhoz-kapcsolodo-adatkezeleshez/